Καλώς ορίσατε στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα. Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας και με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.

Η Εταιρεία μας


Το 1964 ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ σε ηλικία 13 χρονών έφτασε στη Λαμία από την ιδιαίτερη πατρίδα του το περιβόλι ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ.


Το μεράκι για τις μηχανές των ωθεί να γεμίσει με γνώσεις και μάθηση πάνω στο γρήγορα αναπτυσσόμενο και εξελισσόμενο τεχνολογικά και μηχανολογικά κομμάτι των μοτοσυκλετών και των μηχανών παντός είδος.                                             


Μαθητεύοντας κοντά στον έμπειρο μηχανικό μοτοσυκλετών αείμνηστο  Νικόλαο Ντελέζο, ήρθε σε επαφή με τη κορυφαία Γερμανική τεχνολογία των μοτοσυκλετών BMW ,της οποίας αργότερα επι πολλά χρόνια επισκεύαζε στη κεντρική στερεά. 

  • Από το 1969 αρχίζει να περπατάει μόνος του πλέον το δύσκολο και ανηφορικό δρόμο του συνεργείου δικύκλων μοτοποδηλάτων και μοτοσυκλετών HONDA, YAMAHA, SUZUKI πάντα με τις απαιτήσεις της υψηλής ιαπωνικής τεχνολογίας εξειδικεύοντας σε μετατροπές πάνω στα κυβικά των δικύκλων.
  • Από το 1974 έως και σήμερα βρίσκεται στην οδό ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ 18 -20 -22 και ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ & ΚΑΝΑΡΗ δημιουργώντας το δρόμο της μοτοσυκλέτας του μοτοποδηλάτου του ποδηλάτου και αργότερα του αγροτικού μηχανήματος με ολοκληρωμένο service με υποστήριξη γνήσιων ανταλλακτικών έμπειρου προσωπικού στην τεχνική υποστήριξη και πάνω απ όλα κοιτώντας τον πελάτη ίσια στα μάτια πριν και μετά την πώληση.


Στο τέλος της δεκαετίας του 70 και στις αρχές τις δεκαετίας του 80 ανοίγει τα φτερά του στο δρόμου του εμπορείου αντιπροσωπεύοντας τις μοτοσυκλέτες HONDA, και συγχρόνως με την εισαγωγή μεταχειρισμένων δικύκλων από την Ιαπωνία.          


Παράλληλα ανοίγει τα φτερά του στο χώρο των ποδηλάτων αντιπροσωπεύοντας μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρίες ποδηλάτων την IDEAL . Κατόπιν την ORIENT, CLERMONT, BALLISTIC, BERETTA  ,CROSS, HARRO, BULLET, μεγαλώνοντας έτσι γενιές παιδιών. Γνώμονας  μέσα σε αυτές τις δεκαετίες ήταν να  υποστηρίζει τεχνικά τα προϊόντα του με ολοκληρωμένο service και γνήσια ανταλλακτικά, στα μεν ποδήλατα με προϊόντα ποιότητας και εγγύησης  SHIMANO ενώ στα αγροτικά μηχανήματα με γνήσια ανταλλακτικά HUSQVARNA Σουηδίας και άλλων πολλών ιαπωνικών εταιριών.                                                                                                             


Φτάνοντας πλέον στην ανατολή της δεκαετίας του 2010 το όνομα ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ είναι συνώνυμο  με την εγγύηση την ειλικρίνεια την σιγουριά και την  εμπιστοσύνη. Αυτή την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι καταναλωτές μας από ενός  έως ΕΚΑΤΟΝ ΕΝΟΣ    χρονών έρχεται να μας δείξει το 2011 και η γερμανική εταιρεία ποδηλάτων “CUBE” και να μας αναθέσει την αντιπροσώπευση της για το νομό Φθιώτιδας και Ευρυτανίας, δημιουργώντας μας ένα βάρος μεγαλύτερης ευθύνης απέναντι στους καταναλωτές μας και στη μεγάλη γερμανική εταιρεία που μας εμπιστεύτηκε, επίσης θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε ισάξια των προσδοκιών σας γι’ αυτό αναβαθμίσαμε το κατάστημα μας Κανάρη και Πανουργιά για να βρείτε όλα όσα χρειάζεται ένας κάλος ποδηλάτης.


Την ίδια χρονική στιγμή περνάνε το κατώφλι του καταστήματος του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ τα ποδήλατα με ηλεκτρική υποβοήθηση μάρκας FUTURA. Συνεχιστής αυτής της προσπάθεια του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ είναι τα παιδιά του με πρώτον τον ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ πτυχιούχο μηχανολόγο μηχανικό ειδικευμένο στο τομέα της ενέργειας και των αγροτικών προιόντων.. 


Το 2017 η οικογενειακή επιχείρηση ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ ανανεώνει το σήμα της και διανύουμε μία αναπτυξιακή πορεία στο χώρο ποδηλάτου και των αγροτικών ειδών.


Τα προϊόντα μας προορίζονται για να καλύψουν τις ανάγκες γύρω από το Ποδήλατο και τα Αγροτικά είδη. Κατανοώντας τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που υπάρχει στη χώρα μας, παρέχουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε προσιτές τιμές με σκοπό να είστε στο επίκεντρο του σύγχρονου ποδηλάτου χωρίς μεγάλο κόστος.


Το κλειδί της επιτυχίας μας είναι να αφήνουμε ικανοποιημένους τους πελάτες μας με το να βρίσκουν πάντα αυτό που ψάχνουν.


Κεντρική Διεύθυνση :


ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ
Εμπόριο Είδη Ποδηλάτων & Αγροτικών Ειδών
Πανουργιά 20, Λαμία, Φθιώτιδα
ΤΚ: 35100
Τηλ: 2231020434
Email: info@katsantonis.com 
Site: www.katsantonis.com
Βρείτε μας στο Χάρτη (Πατήστε εδώ)